Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Wassen

Besteedt u het wasgoed uit of regelt u dit intern?
U koopt tegenwoordig geen slecht apparaat meer, echter is het wel van belang dat het apparaat is afgestemd op uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie. Kortom, uw wensen en eisen zijn zeker relevant om de juiste keuze te maken voor jarenlang gebruikersplezier en een perfect resultaat.

Een wasmachine voor huishoudelijk gebruik is niet te vergelijken met de professionele wasmachines. Waar de huishoudelijke machines gemaakt zijn op zuinigheid qua watergebruik en elektriciteit, kenmerken de professionele apparaten zich door snelheid, hygiënisch schoon resultaat, lange levensduur en grootte afhankelijk van de situatie.

Vervuild wasgoed, daar moet je niet te veel omkijken naar hebben. Het moet schoon, droog en kreukvrij zijn op het moment dat je het nodig hebt. Maar wat is de beste machine in u situatie?
 • Heeft u een huishouden?    
 • Heeft u naast het huishouden nog een mantelzorg-taak? 
 • Werkt u in een woongroep of zorgorganisatie?
 • Heeft u te maken met een diversiteit aan gebruikers?
 • Gebruikt u deze zakelijk voor bedrijfskleding en overals?

Welke keuzes zijn er voor u? Wasmachine voor huishoudelijk gebruik, semi professionele wasautomaten en professionele industriële wasautomaten.

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Het woord geeft al aan dat deze apparaten geschikt zijn voor huishoudelijke gebruik. Een huishoudelijke machine is afhankelijk van merk gemaakt voor een aantal gebruikersuren. Dit varieert van merk tussen de 2.000 en 6.000 uur. Wij adviseren deze wasautomaten voor huishoudelijk gebruik en kleine woonzorg coöperaties.

Semi professionele wasautomaten

Deze apparaten zijn gemaakt voor intensiever gebruik en hebben in diverse modellen een mogelijkheid voor warm wateraansluitingen of krachtstroom. Het voordeel hiervan is kortere wastijden en meer kilo capaciteit verwerken in dezelfde tijd ten opzichte van een huishoudelijke wasmachine. Afhankelijk van merk en model zijn deze apparaten gemaakt voor 12.000 tot 17.000 wasuren.

Wist u dat:
 • Een semi professionele machine op krachtstroom ook op 230 Volt kan draaien?    
 • Dat er een keuze bestaat tussen afvoerklep en afvoer-pomp uitvoering. 
 • Er een speciaal silicone manchet te verkrijgen is? Het advies is deze te gebruiken bij oliën, vetten en het gebruik van andere chemicaliën. 
 • Deze apparaten vaak geschikt zijn voor een betaalsys-teem en externe zeepdosering.

Professionele industriële wasautomaten

De professionele industriële wasautomaten zijn gemaakt voor het echte intensieve werk en doelgroepen welke hele grote capaciteiten te verwerken hebben. Bijvoorbeeld DeWaspartner in Heteren. Deze apparaten zijn gemaakt, afhankelijk van merk en model, voor 15.000 tot 40.000 wasuren. Om tot een goed keus te komen gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een goed advies.


Pro Used, huishoudelijke, semi professionele en professionele industriële wasautomaten

Voor iedere was situatie bieden wij een oplossing. Wij ruilen met regelmaat apparaten in. Bedrijven zien weer kansen en groeien, en zorgorganisaties gaan meer of minder wassen etc.

Op zoek naar een andere was capaciteit of toch een professionele wasmachine, in plaats van de huishoudelijke machine welke niet voor u werkzaamheden is gemaakt? Of is een nieuwe machines een te grootte aanslag op uw portemonnaie? Wij hebben altijd een diversiteit aan gereviseerde (gebruikte) apparaten klaar staan voor interessante tweedehands prijzen met garantie en zekerheden. Dit om iedereen een passende oplossing te bieden!

Accessoires wasautomaten

Om uw apparaat veilig en conform ARBO wetgeving te gebruiken zijn diverse accessoires beschikbaar. Wij informeren u graag over:
 • Tussenstukken met of zonder werkblad.
 • Waskarren van 40 tot 1000 liter met of zonder verende bodem.
 • Sokkels of verhogingen voor minder laad en los belas-ting.
 • Trolley en ophangsystemen.    
 • Zeepdosering (lees hier meer over ‘verkeerde dosering).

Betaalsystemen wasautomaten

Studentenhuisvesting, campings en recreatie bedrijven, woonvormen en vastgoedorganisaties bieden vaak een compleet was en droog concept aan, inclusief het gebruik van een huishoudelijke of professionele was- en droogautomaten.

Veelal dient de gebruiker te betalen voor deze dienst of is het gebruik van de machine in de servicekosten opgenomen. Maar dan wel aan een maximaal aantal beurten per maand. Wilt u als eigenaar of beheerder uw gast of bewoner maximaal van dienst zijn met minimale administratieve werkzaamheden? Hiervoor zijn een aantal standaard mogelijkheden beschikbaar:

 • Muntkasten met € valuta of eigen munt.
 • De Waspas wekelijks of maandelijks op te waarderen in valuta of credits. (Lees verder)
 • Betaalsystemen (cash, pin of contactloos voor meer-dere apparaten).

Minimaal investeren?

Als de investering op dit moment niet uitkomt en u wilt de gast of bewoner toch maximaal van dienst zijn dan willen wij graag met u meedenken om de investering zo laag mogelijk te houden en toch de juiste apparatuur te installeren. 
 • Pay Per Use business model (apparatuur wordt beschikbaar gesteld en de gebruiker betaald per was of droogbeurt)
 • Lease of huur mogelijkheid.
 • Betalen in termijnen mogelijk.Voor bovenstaande mogelijkheden maken wij graag met u een afspraak op locatie of bij ons in de showroom te Heteren om de diverse mogelijkheden toe te lichten en de nodige details nader te bespreken.

Voor informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360