Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Hotel, pension, bed & breakfast, restaurant

U wilt graag dat uw gasten tevreden zijn. Daarom is het belangrijk dat zij zich direct welkom en prettig voelen in een schone en goed onderhouden accommodatie.

Naast bijvoorbeeld een goed schoon gemaakte hotelkamer, is het ook prettig vertoeven met schone lakens en zachte perfect gereinigde handdoeken.

  • Wassen, drogen, mangelen – een perfecte finish van de was – zijn net zulke belangrijke voorwaarden voor een verzorgde gastvrijheid in hotels en pensions als stralend serviesgoed, een schoon bestek en glanzende glazen. 
  • In een hotel, pension of B&B voelt de gast zich pas aangenaam thuis als zij slaapt tussen schone lakens, in de badkamer en bij de wellness ruimten zachte badhanddoeken liggen.
Marktonderzoeken wijzen uit dat:
  • 99% van de ondervraagden vindt goede kwaliteit van handdoeken en beddengoed in een hotel, pension of B&B zeer belangrijk.
  • 96% keert niet terug naar een uw bedrijf als de handdoeken en bedlinnen van slechte kwaliteit, beschadigd of zelfs nog vlekken bevatten.

Laat dit niet gebeuren! Bewaak zelf de kwaliteit perfectie en een optimale hygiëne met een eigen zelfstandige in-huis wasserij. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van professionele wasmachines, drogers of mangels voor uw hotel, pension of B&B. Meer weten? Neem dan contact met ons op! Desgewenst adviseren wij u graag op locatie of nodigen wij u graag uit om onze eigen wasserij te bezoeken en de werkzaamheden en mogelijkheden in apparatuur in bedrijf te aanschouwen.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360