Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Recreatiebedrijven

Steeds meer recreatiebedrijven en vakantieparken bereiden hun service uit met een zelfbedienings wasserette. Voor grotere locaties is de oplossing om te kiezen voor meerdere kleine wasserettes. Of centraal sanitair en wasvoorziening ruimtes.

Deze extra service biedt gasten de mogelijkheid om de vakantiewas op een goede en snelle manier te doen.

Recreatie bedrijven, campings, bed & breakfast, vakantiewoningen, Centerparcs, Landal GreenParks & Vakantieparken

Ook passanten in jachthavens hebben behoefte aan een goede voorziening: bijvoorbeeldwassen van dekbedden en slaapzakken.

Self service CONCEPT voor recreatiebedrijven, campings en bungalow vakantieparken
De professionele wasmachine en droger kan worden geplaatst in de Self-Service uitvoering, d.w.z. vrijstaand of netjes in een RVS wand ingebouwd met eenvoudige bediening. Duidelijke instructieborden en voorzien van handmatig instelling, muntkast of te bedienen via de zelfservice appWash by Miele app. De gast kan via een mobiele telefoon APP in drie simpele stappen de was en droogautomaat aanzetten en weer lekker genieten van de faciliteiten welke u aanbied (in jachthaven of vakantiepark). Zodra de machine gereedis, krijgt zij een sms dat het apparaat geledigd kan worden. Bijkomend voordeel: men ziet op afstand of er een apparaat vrij beschikbaar is. De machine is te reserveren op een bepaalde tijd. Betaling gaat via iDeal en u krijgt het bedrag op uw rekening bijgeschreven.

Voordelen industriële of professionele was- en droogmachine:
  • Grotere trommelinhoud vanaf 6.5 kilo tot 60 kilo was en droogcapaciteit per machine.
  • De machine werkt met een afvoerklep i.p.v. een pomp. Dit voorkomt verstoppingen door haren en grove vuilresten.
  • De machine wordt verankerd. Hierdoor kunnen de meest ongunstige beladingen normaal worden gecentrifugeerd, zonder dat de machine in onbalans raakt.
  • Specifieke programma’s voor het wassen paardendekens, sjabrakken en bandages
  • Korte wastijden dankzij de mogelijkheid van krachtstroom en warmwater aansluiting.
  • Langere levensduur. Een professionele machine gaat 4 tot 5 keer langer mee dan een huishoudelijke wasautomaat.
  • Geschikt voor automatische zeepdosering. Dit voorkomt overdosering en een beter schoner wasresultaat.
  • De professionele was- en droogapparatuur voldoet aan de machinerichtlijnen.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 8200266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360