Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Schoonmaken

Stofzuigen is voor weinig mensen een favoriete bezigheid. Daarom is het van belang dat een stofzuiger zijn taak zo goed en efficiënt mogelijk uitvoert. De stofzuiger moet voldoende zuigkracht hebben en de hulpmiddelen zijn afgestemd op uw huishoudelijke of professionele situatie. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Stofzuigers zijn verkrijgbaar in diverse modellen:
huishoudelijke sledemodel, huishoudelijke ketelmodellen, steelstofzuigers en robotstofzuigers. Professionele stofzuigers zijn veelal ketelmodellen met een extra grote stofzak. Een langer snoer voor grotere ruimtes en ontworpen om zowel droog als nat stof te zuigen.

Waarop moet u letten bij het kopen van een stofzuiger?

  • Vermogen.
  • Actieradius ofwel het bereik van de stofzuiger. De maxi-male lengte tussen het stopcontact en de zuig-mond.
  • Zuigkrachtregeling, regelbaar vermogen in zuigkracht.
  • Soorten borstels, combi zuig-mond en parket uitvoering.
  • Stootranden.
  • Gewicht.

Schoonmaakwagens

Een schoon gebouw of werkplek draagt bij aan een representatieve, hygiënische, prettige en veilige woon/ werksituatie. Belangrijk is dus dat de boel goed schoon blijft. Witgoedpartner biedt daarom mop-wagens, schoon-maakwagens en schoonmaakkarren, in allerlei diverse soorten en maten. Van simpele schoonmaakkar met rolemmer tot complete schoonmaakwagen inclusief afvalzak, aparte kunststof bakken en emmer. Daarnaast bieden we ook speciale schoonmaakkarren voor werkomgevingen die specifieke eisen aan hygiëne stellen. Alles dus om te zorgen dat uw kantoor, magazijn of werkplaats schoon is én blijft.

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360