Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Woningbouwverenigingen

Appartementencomplex voor senoiren of ouderenzorg. Een zelf-standige unit met eigen voordeur en badkamer. De bewoner kan zijn huis naar eigen smaak inrichten. Heerlijk genieten van het zonnetje vanaf eigen veranda of balkon.

In de grote tuin lopen en desgewenst moestuinieren. Het complex biedt de ruimte en het gevoel van zelfstandigheid. Door de omslotenheid is het veilig en geborgen, en steeds iemand in de buurt voor hulp.

U bouwt, onderhoudt, exploiteert en verhuurt betaalbare sociale huurwoningen en appartementencomplexen. In samenwerking met betrouwbare partners en zorgpartijen zorgt u voor tevreden gebruikers. Steeds vaker wordt een centrale ruimte in een complex een ontmoetingsplaats waar bewoners elkaar ontmoeten en deelnemen aan activiteiten.

Wordt langer zelfstandig wonen door u als woningbouwvereniging toegejuicht?
Geen wasmachine en droger meer in het appartement, maar in een gezellig ingerichte centrale ruimte. U kiest of u de apparatuur beschikbaar stelt of per was en droogbeurt laat betalen. Een strijkplank met een goed strijksysteem maakt het compleet. Onder het genot van sociale contacten is de was zo gedaan.

De wasmachine en droger kan geplaatst worden in de Self-Service uitvoering, d.w.z. vrijstaand of netjes in een RVS wand ingebouwd met eenvoudige bediening, duidelijke instructieborden en voorzien van handmatig instelling. Muntkast of te bedienen via de zelfservice appWash by Miele app.

Bij een storing aan de apparaten bent u gebaat bij een snelle service. Kan de storing niet direct opgelost worden, dan dienen de bewoners hier weinig tot niets van te merken. U verwacht van de WitgoedPartner dat er wordt meegedacht door bijvoorbeeld het plaatsen van een tijdelijke (gratis) leenapparaat.

Een van onze kernactiviteiten is het repareren, onderhouden en desgewenst NEN certificeren van huishoudelijke en professionele apparaten.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360