Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

MVO

‘In onze maatschappij zoeken we steeds naar een gezonde balans tussen zakenleven en onze levenszaken’

Missie
Alles om ons heen verandert continu en in een steeds hoger tempo. Kijk maar naar de economie, de maatschappij of de steeds kortere levenscyclus van apparatuur. Veranderingen die ook directe gevolgen hebben voor onze manier van leven en werken. De grenzen tussen wonen en werken vervagen en we zoeken voortdurend naar een gezonde balans tussen het zakenleven en onze levenszaken.

Visie
Door bundeling van onze kennis en ervaring met toonaangevende partners, ontzorgen wij op een ongeëvenaard hoog niveau onze klanten tegen de beste prijs kwaliteitverhouding. Maximale betrokkenheid, service en toegevoegde waarde. Wij bieden u gemak én voordeel. In de praktijk overtreffen we hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten en eindgebruikers. Voor u verrassend en voor ons vanzelfsprekend.

Duurzaam en niet duurder
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat veel verder dan het aanbieden van duurzame producten alleen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ook dat wij rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat wij oog hebben voor de menselijk aspecten zowel binnen als buiten onze organisatie. We organiseren onze bedrijfsactiviteiten zo dat ze bijdragen aan de economie en de maatschappij en tegelijkertijd een minimale impact hebben op het milieu!

Doelen

In het kader van hiervan stelt Witgoedpartner zich tot doel om voortdurend:
  • Ontwikkelen van efficiëntere, hoogwaardige en duurzamere algemene bedrijfsprocessen.
  • Onze nieuwe bedrijfspand is voorzien van Warmtepomp verwarming techniek 
  • Realiseren van efficiënte routes met minimale verkeersbewegingen en een zuinig wagen park. 
  • Minder afval en een verantwoorde afzet van afvalstromen 
  • Zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving;
  • Milieubelasting van lucht, water en bodem te beperken.
Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360