Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Bedrijfskleding wassen

Momenteel nemen veel ondernemingen hun facilitaire kosten onder de loep, waarbij een belangrijke kostenpost het wassen en drogen van bedrijfskleding is. Het niet of minder wassen van de kleding om kosten te besparen is geen optie.

U wilt immers dat uw personeel er iedere dag fris en representatief bijloopt. Door zelf te wassen kunt u jaarlijks tot 60% besparen.

Sectoren waar dit interessant voor is, zijn metaalbedrijven, rioleringsbedrijven, productiebedrijven, autobedrijven, constructiebedrijven. Vleesverwerkende industrie, visverwerkende industrie, cateraars, Grandcafé’s en disco’s, tuincentrums, supermarkten, FastFood restaurants en snackbars, Kuikenbroederijen, wegenbouwbedrijven, slagers, bakkers en melkveehouders

De voordelen van een huiswasserij voor bedrijfskleding zijn:

  • Door zelf kleding aan te schaffen, hoeft men geen kleding te leasen.
  • Kleinere voorraad; men zit eigenlijk nooit zonder.
  • Minder slijtage en een beter reinigingsresultaat.
  • Optimale kledingkwaliteit geeft goede uitstraling aan het bedrijf.
  • Geen factuur controle en handling kosten.
  • Hygiëne bevorderend HACCP.
  • Flexibel handeling: kan tussen de bedrijven door worden gedaan

Zelf wassen van bedrijfskleding is zonder problemen in uw bedrijf te realiseren met automatische wasprogramma’s en zeepdoseringen. De poetsdame of een facilitair medewerker kan tussen de bedrijven door de was doen.

De vuile bedrijfskleding in de wasmachine. Een druk op de knop en het speciale wasprogramma met automatische zeepdosering start. Een geluidssignaal klinkt wanneer de was klaar is. De was kan in de droger, na een kort droogprogramma kan de bedrijfskleding terug in het schap.

Zo werkt u met een gesloten systeem. Niet meer bedrijfskleding leasen, en de waskosten leveren een forse besparing op.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie.Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van dehoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaandemogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360