Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Drogen

Wasgoed, daar wilt u niet te veel naar omkijken. Het moet droog en kreukvrij zijn voor (her)gebruik. Maar wat is de beste machine in uw situatie?
 • Heeft u een huishouden?    
 • Heeft u naast het huishouden nog een mantelzorgtaak? 
 • Werkt u in een woongroep of zorgorganisatie?
 • Heeft u te maken met een diversiteit aan gebruikers?
 • Gebruikt u deze zakelijk voor bedrijfskleding en overals?

U koopt tegenwoordig geen slecht apparaat meer. Echter is het wel van belang dat het apparaat is afgestemd op uw persoonlijke en bedrijfsmatige situatie. Het is relevant om de juiste keuze te maken voor jarenlang gebruikersplezier en een perfect resultaat.

Welke keuzes zijn er voor u? Droogautomaten voor huishoudelijk gebruik, semi-professionele droogautomaten, professionele industriële droogautomaten.

Droogautomaten voor huishoudelijk gebruik

Een huishoudelijke afvoer- condens- of energiezuinige warmtepompdroger is, afhankelijk van merk, gemaakt voor een aantal gebruikersuren. Dit varieert van merk tussen de 2000 en 6000 uur. Wij adviseren deze apparaten bij particuliere huishoudens en kleine woonzorg-instellingen.


 

Semi-professionele droogautomaten

Deze afvoer-, condens- of warmtepompdrogers zijn ge-maakt voor intensiever gebruik en hebben in diverse modellen een mogelijkheid voor krachtstroom aansluitingen. Het voordeel hiervan is kortere droogtijden en meer kilo capaciteit verwerken in dezelfde tijd ten opzichte van een huishoudelijke droogautomaat. Afhankelijk van merk en model zijn deze apparaten gemaakt voor 12.000 tot 17.000 wasuren. Van belang is dat u zich goed laat informeren of een afvoer-, condens- of warmtepompdroger bij u voldoet.

Wilt u onze producten bekijken of bestellen? Bezoek onze webshop.

Professionele industriële droogautomaten

De professionele industriële gas, elektra of stoomdrogers zijn gemaakt voor het echte intensieve werk. Doelgroepen die hele grote capaciteiten te verwerken hebben. Bijvoorbeeld DeWaspartner in Heteren droogt met gasdrogers. Deze apparaten zijn gemaakt, afhankelijk van merk en model, voor 15.000 tot 40.000 wasuren. Om tot een goed keus te komen in droogsysteem gaan wij graag met u in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van een goed advies.

Pro-Used, huishoudelijke, semi professionele en professionele industriële droogautomaten
Bent u, in plaats van de huishoudelijke droogautomaat welke niet voor uw werkzaamheden is gemaakt, op zoek naar een professionele droger? Wij denken graag mee aan de beste oplossing. Wij ruilen met regelmaat kleine en grote capaciteit gas en elektra-drogers. Bedrijven zien kansen en groeien. Zorgorganisaties gaan meer of minder drogen etc.

Maar is een nieuwe professionele of industriële droogautomaat een te grootte aanslag op uw budget? Wij hebben altijd een diversiteit aan gereviseerde (gebruikte) professionele drogers klaar staan voor interessante tweedehands prijzen. Met garantie en zekerheden die om voor iedereen een passende oplossing te bieden!

Accessoires professionele droog automaten

Om uw apparaat veilig en conform Arbowetgeving te gebruiken, zijn diverse accessoires voor de professionele droogautomaten beschikbaar. Wij informeren u graag over:
 • Tussenstukken met of zonder werkblad.
 • Droogkarren van 40 tot 1000 liter met of zonder verende bodem.
 • Sokkels of verhogingen voor minder laad en los belasting.
 • Trolley en ophangsystemen.    
 • Strijksystemen en professionele mangels.

Betaalsystemen droogautomaten

Studenthuisvesting, campings en recreatie bedrijven, woonvormen en vastgoedorganisaties bieden vaak een compleet was en droog concept aan. Inclusief gebruik van huishoudelijke en/of professionele was- en droogautomaten.

Veelal dient de gebruiker te betalen voor deze dienst of is het gebruik van de machine in de servicekosten opgenomen. Of betaalt voor een maximaal aantal beurten per 
maand. Wilt u als eigenaar of beheerder uw gast of bewoner maximaal van dienst zijn met minimale administratieve werkzaamheden, hiervoor zijn een aantal mogelijkheden beschikbaar:
 • Muntkasten met € valuta of eigen munt.
 • De Waspas, wekelijks of maandelijks op te waarderen in valuta of credits. (Meer info over de Waspas)
 • Betaalsystemen (cash, pin of contactloos voor meerdere apparaten).

Minimaal investeren?

Als de investering op dit moment niet uitkomt en u wilt de gast of bewoner toch maximaal van dienst zijn, dan willen wij graag met u meedenken om de investering zo laag mogelijk te houden en toch de juiste apparatuur te installeren.
 • Pay Per Use business model (apparatuur wordt beschikbaar gesteld en gebruiker betaald per droogbeurt).
 • Lease of huur mogelijkheid.
 • Betalen in termijnen mogelijk.    

Voor bovenstaande mogelijkheden maken wij graag met u een afspraak op locatie of bij ons in de showroom te Heteren, om de diverse mogelijkheden toe te lichten en de nodige details nader te bespreken.
Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360