Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Showroom

'In onze ruim gesorteerde showroom geven wij uitgebreid en deskundig advies over vrijstaande- en inbouwapparatuur.’

Wilt u de modellen met eigen ogen zien en aanraken? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom. Doordat wij veel apparaten ook in onze showroom hebben staan, kunnen wij ook details laten zien. Wij geven u uitgebreid en deskundig advies over vrijstaande- en inbouwapparatuur. Ook staan hier professionele producten op het gebied van wassen, drogen en afwassen. Apparatuur voor de intensieve gebruiker, bedrijven en instellingen. Voor elke portemonnee een product met een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt de producten meenemen of laten bezorgen en installeren door onze eigen technische dienst.

In onze showroom draait alles om huishoudelijke en professionele apparaten, inclusief wasserij systemen en de oplossingen. Graag brainstormen wij in onze EYE-OPENING ROOM met u over nieuwe en bestaande situaties en de bijbehorende oplossingen met als intentie een tevreden lange termijn samenwerking.

De Waspartner

Wij hebben niet alleen de professionele was-, droog- en strijkapparatuur in onze showroom staan, maar u kunt deze apparatuur ook echt operationeel aanschouwen. Onze professionele wasserij met 15 medewerkers is vijf dagen per week geopend. Ons advies beperkt zich niet alleen tot de apparatuur en een brochure, maar aanschouw ook de draaiende wasmachines en de dagelijkse praktijk in een professionele wasserij. Neem gerust uw was mee om uzelf te overtuigen van de apparatuur of laat u medewerkers vrijblijvend een dag meewerken in de professionele wasserij om u te overtuigen en tot de juiste keus te komen.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Muskushouwsestraat 42 in Heteren (industrieterrein Poort van Midden Gelderland Zuid aan de A50).

Contact
Bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op. Wij plannen een afspraak in, zodat we ruimschoots de tijd kunnen nemen om u te woord te staan.

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360