Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Onderwijsinstellingen

Als we in gesprek gaan met een school over de inrichting van een keuken, dan wordt er vaak gezegd: “of de bel aan het begin of aan het eind van de schooldag gaat, leerlingen moeten met hetzelfde plezier en enthousiasme binnenkomen als wanneer ze weggaan.”

Kunnen werken met de juiste materialen draagt daar aan bij.

Onderwijsinstellingen, scholengemeenschappen, opleidinginstituten, ROC scholengemeenschappen

Koken in het onderwijs: het begint bij de keuken
Als er ergens een diversiteit van gebruikers bestaat, is het wel in een schoolgebouw. Leerlingen, docenten, conciërges, schoonmakers, ouders, verzorgers. Materialen en apparaten moeten tegen een stootje kunnen. De zorgvuldige keuze is gewenst.

De juiste keuken: een onmisbaar hulpmiddel
Primair is natuurlijk de professionele begeleiding door een docent met jarenlange ervaring en kennis van het vak. De inrichting van het lokaal en de beschikbare keukenunit en apparatuur zijn secundair, maar onmisbaar voor efficiënt en plezierig onderwijs. Het is ons vak om te zorgen dat uw docenten en leerlingen gerieflijk kunnen werken.

Hoe vinden wij voor u de juiste keuken
Het ultieme ontwerp kan alleen ontstaan door de praktijkmensen uit uw organisatie er bij te betrekken. Dit doen wij door een werkgroep te formeren. Vanzelfsprekend wordt al van meet af aan rekening gehouden met:
  • welke opleiding (en dus doelgroep) gaat met de apparatuur werken.
  • geschikte materialen, bijvoorbeeld berken multiplex, trespa, RVS of een combinatie.
  • stevige hufterproof scharnieren en ladegeleiders.
  • gebruikersvriendelijke en NEN gecertificeerde veilige apparaten.
  • programma van hygiëne. 
  • voedselveiligheidssysteem HACCP etc.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, kunt u met ons een bezoek brengen aan eerder gerealiseerde onderwijskeukens. Zijn we het eens over het ultieme ontwerp, dan werken we alles uit in professionele digitale detailtekeningen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de plaatsing, inrichting en het onderhoud. Het biedt de zekerheid dat er geen onverwachte, geldverslindende bouwkundige aanpassingen nodig zijn.

Dat beetje extra
Wij begrijpen dat uw core business, namelijk onderwijs bieden, al genoeg tijd vergt. Daarom stoppen wij niet bij het opleveren van de keuken. Wij adviseren u ook graag over bar-, tafel- en keukengerei, verbruiksartikelen, opslag, schoonmaak en hygiëne. Schorten en overige textielartikelen, en natuurlijk het vakkundig reinigen van kleding.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360