Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Wassen in dierenpensions en asielen

Honden en kattendekens, handdoeken, dekjes en kussentjes. Om de hygiëne in dierenpensions, kennels en asielen te handhaven, moeten ze vaak gewassen worden. Het risico op besmetting wordt daardoor beperkt. De kans op overdraagbare ziekten of aandoeningen is voor de dieren in een pension groter dan in een huiselijke omgeving. Door de juiste wasprogramma’s te gebruiken kunt u eraan bijdragen dit te minimaliseren.

Deze grote hoeveelheden wasgoed worden meestal met gewone huishoudmachines gedaan. De vele haren veroorzaken technische problemen, zoals het verstoppen van de afvoerpomp. Vaak moet hierdoor de pomp worden vervangen. Ook andere problemen als het aantasten van rubberen onderdelen worden veroorzaakt door haren en vetten.

Om een goed resultaat te bereiken dient u minimaal op 60 graden te wassen. Dit geldt ook voor de kattendekens, handdoeken, dekjes en kussentjes. Na gebruik moeten deze onmiddellijk gewassen worden.

Komt u een stukje dag tekort, of wordt de berg wasgoed te groot met de huishoudelijke wasmachine, gebruik dan geen lagere temperatuur of een kort programma om dit in te lopen. De hygiëne en wasresultaat zal niet conform de landelijk centrum ‘hygiëne en veiligheid eisen’ voldoen. Graag informeren wij vrijblijvend over de mogelijkheden van een professionele was- en droogautomaat, welke ervoor zorgt dat u met de juiste wasprogramma’s dubbele capaciteit kunt verwerken. Gebruik de juiste programma’s, zodat u de kwaliteit kunt blijven garanderen.

Voordelen professionele apparatuur
  • Korte wastijden (60 graden was in 45 minuten i.p.v twee uur in de huishoudma-chine).
  • De droogtijd is gemiddeld 45 minuten.
  • Ruimere capaciteit voor het wassen van bijvoorbeeld slaapzakken, dekbedden en knuffels.
  • Kwetsbare onderdelen, zoals rubber deurmanchet en afvoerpomp ontbreken.
  • Sneller wassen is besparing op arbeid en meer ruimte voor andere werkzaamheden.

Bovendien is het erg kostbaar om dag in dag uit met normale huishoudmachines te wassen. De lange wasprogramma’s verbruiken veel meer energie dan wassen met professionele was- en droogapparatuur. Gemiddeld bedraagt de kostprijs per kilo met huishoudmachines € 0,40. (bron: www.nibud.nl)

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360