Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten en management

Dweilen en moppen zijn ideaal voor het schoonmaken van vloeren, maar kunnen ook gebruikt worden om meubilair en wanden te reinigen.

Zelfs deuren, tafels, glas en schoolborden behoren tot de mogelijkheid.

Moppen wassen
Het wassen van moppen is een belangrijk onderdeel van uw schoonmaakbedrijf. Dagelijks moeten grote hoeveelheden moppen, pads en microvezeldoeken, waaronder microvezeldweilen, viscose dweilen, katoenen dweilen, microvezel vlakmoppen, katoenen vlakmoppen, dweilmoppen en schoonmaakmoppen, snel en hygiënisch gereinigd en gewassen worden. Perfect gereinigde materialen vormen immers de basis voor een goede hygiëne en een perfect schoonmaakresultaat.

Moppen zijn in de praktijk ideaal om snel en gemakkelijk vuil, stof en gruis weg te vegen. De tijd van zware emmers met water en doeken uitwringen is gelukkig voorbij.

Professionele wasmachine zoals de Miele professional MOPSTAR professionele wasautomaten maken het verschil. Met een tijdschakelaar kan het tijdstip van wassen worden ingesteld, zodat de microvezeldoeken vlak voor het begin van het schoonmaken uit de machine kunnen worden gehaald.

Het wassen en voorbereiden van de doeken met desinfectie- of reinigingsmiddel gebeurt in één handeling. De afvoerklep, in combinatie met de speciale pluizenfilters, zorgt dat de afvoer niet verstopt raakt, maar ook voor een langere levensduur van het machine.

De speciale MOP wasautomaat is leverbaar met een trommelinhoud van 65 tot 180 liter Bij 180 liter kunt u een capaciteit wassen met een maximale belading van 95 mops (katoen, 40 cm), resp. 150 mops (microvezel, 40 cm).

Huishoudelijke wasautomaten hebben weinig capaciteit. Geen speciale MOP programma’s en het afvoersysteem is niet berekend op de grote hoeveelheid vuil, waardoor de pomp snel stuk gaat en de machine vervuilt.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360