Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Complete keukens

Wij zijn gespecialiseerd in standaard en bijzondere oplossingen voor maatwerkkeukens en geschikte apparatuur in de Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, GGZ Geestelijke Gezondheidszorg, Onderwijs en Ziekenzorg. Persoonlijk advies, ontwerp, begeleiding, plaatsing en installatie. Reparatie en onderhoud, alles gebeurd in eigen beheer in onze eigen organisatie.

Ook in de toekomst is de technische dienst van De WitgoedPartner er voor uw keuken en de bijbehorende huishoudelijke en professionele apparaten. Desgewenst kunnen wij jaarlijks alle apparaten volgens de richtlijnen NEN certificeren, en zorgen wij samen met u voor een continue veilige situatie. Wij begeleiden en realiseren het gehele proces vanaf praatstuk, tekeningen tot en met de plaatsing en oplevering.

Keukens & Pantry’s gezondheidszorg

Iedere doelgroep (kinderen, jongeren, volwassen of ouderenzorg) heeft haar speciale eisen en wensen. U als professioneel zorgaanbieder wilt uw cliënten of medewerkers een veilige omgeving van wonen en werken bieden.

Om tot een ultieme huiselijke woon- en werkomgeving te komen dient u bij het realiseren van een nieuwbouw, of renovatie van uw keukens/pantry’s, niet alleen het esthetische voorop te zetten. Maar het is zeker net zo belangrijk om vooraf naar de indeling, veiligheid, HACCP-normen (voedselveiligheidssysteem) en de betrouwbaarheid (inclusief het gebruikersgemak) van de apparatuur te kijken.

Voor jarenlang gebruikersplezier adviseren wij om vroegtijdig, voor aanvang en realisatie van het project, na te denken over een passende opstelling en dit desgewenst door ons te laten uitwerken in een plattegrond en aansluitpunttekening. Uw bouwkundig aannemer of installateur ontvangt hiervan desgewenst een digitale versie. Zo voorkomt u tijdens de uitvoering van het project onnodig dure, en vaak niet begrote, bouwkundige aanpassingen en blijft u ontwikkelen en realiseren binnen budget met zeer tevreden eindgebruikers.

Door te inventariseren en te brainstormen, en ons inlevingsvermogen in uw organisatie, komen wij tot een complete gewenste opstelling met de juiste materialen en apparaten.

Wie gaat de keuken gebruiken?

Wordt de keuken door een kok of medewerker gebruikt of krijgt deze ruimte een diversiteit aan gebruikers en mogelijkheden? Dit is de openingsvraag om met u het gesprek aan te gaan en in te zoomen op materialen, scharnieren, ladegeleiders en desgewenst afsluitbare (gelijksluitende) kasten. Voorbeelden bekijken en beoordelen om tot een uiteindelijk gewenst resultaat binnen uw budget te komen. In de praktijk maken wij vaak mee dat er een keuze wordt gemaakt in een mix van huishoudelijke en (semi)professionele apparaten in een keukenopstelling.

Een huishoudelijke vaatwasser doet ongeveer 2 uur over een 65 graden programma en is gemaakt voor twee draaibeurten per dag, een professionele machine is gemaakt voor productie en draait 3 tot 6 minuten per afwasbeurt. Dit bespaart enorm veel tijd en er kan veel meer vaat worden weggewerkt.

Een vrijstaande of inbouw huishoudelijke koelkast kan in de praktijk prima voldoen. Echter als u aan de HACCP-wetgeving dient te voldoen, of u krijgt dagelijks grote voorraad maaltijden aangeleverd, dan is in veel gevallen een semiprofessionele koel/vrieskast te adviseren (met of zonder deurslot). Voorkeur voor roestvrijstaal of toch gewoon wit. Ook kunnen deze koelkasten gepersonaliseerd worden met een leuke visual om het resultaat helemaal af te maken.

Gehandicaptenzorg

Het doel is gehandicapten zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Samen kijken we naar de mogelijkheden. In hoogte verstelbare keukens. Speciale handgrepen. Mogelijkheden om alle apparaten zelfstandig te kunnen bedienen.

Jeugdzorg
Optimale zorg, een veilig en geborgen gevoel. Het gevoel van een huiselijke situatie met een keuken waar ook veilig in geleefd kan worden, kasten met sloten, hufterproof scharnieren en ladegeleiders. Multiplex of hardstenen bladen, fronten van multiplex of trespa, of een keuken welke deels ook in de ontwikkeling bij draagt zodat de jeugd met passende apparaten waar men ook leert het eigen potje te koken.

GGZ Geestelijke Gezondheidszorg
Als medewerker in de GGZ houdt u zich bezig met de psychische gezondheid en gesteldheid van uw bewoners. Vanuit het motto ‘herstel is haalbaar’ behandelt en begeleidt u mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen. U werkt samen met cliënten, familie/naasten en ketenpartners aan herstel en maximale deelname in de samenleving.

Veiligheid voor bewoners, medebewoners, bezoekers staat voorop. De redenen van gedwongen of gevraagde hulp zijn divers. Dit kan bestaan uit coaching, psychiatrie, opvang, verwerking en verslaving. Passende pantry’s en keukens om dit te ondersteunen is daarbij van groot belang.

Het gevoel van een huiselijke situatie met een keuken waar ook veilig in geleefd kan worden. Kasten met sloten, hufterproof unieke scharnieren die 270° kunnen draaien met bijpassende stevige ladegeleiders. Multiplex of hardstenen bladen, fronten van multiplex of trespa. Niet te vergeten een geschikte snelle koffiezetter, snelle vaatwasser en een HACCP koel/vrieskast. Kortom, een keuken die zodanig motiveert en waar iedereen weer het plezier beleefd om het eigen potje te gaan koken.

Leerling keukens (ROC Scholengemeenschappen)

Als er ergens een diversiteit van gebruikers bestaat is dit wel in het onderwijs. In een schoolgebouw komen alle leeftijdscategorieën, gebruikers en bezoekers samen. Leerlingen, docenten, conciërges, schoonmakers, ouders/verzorgers. In de basis dienen de materialen en apparaten zorgvuldig gekozen te worden.

In het bedrijfsleven is momenteel veel vraag naar goed opgeleide horeca- en keukenpersoneel. Wordt uw leerling ook zo gelukkig van lekker koken? En wil zij andere mensen enthousiast maken met goed eten? Het begint bij de opleiding. Tijdens de schoolperiode geniet uw leerling van de professionele begeleiding van een docent met jarenlange ervaring en kennis. Ook de inrichting van het lokaal en de beschikbare unit en apparaten spelen een grote rol om de leerling goed te laten ontwikkelen. De WitgoedPartner kan u hierbij van dienst zijn.

Afhankelijk van de doelgroep en de opleiding zijn hier vele variaties en ontwerpen te maken. Door goed naar u te luisteren en praktijkmensen uit uw organisatie hierbij te betrekken, en uiteindelijk het opzetten van een werkgroep, komen wij gezamenlijk tot het ultieme ontwerp.

Vanzelfsprekend wordt er tijdens het oriënterend gesprek rekening gehouden met de bekende rode draad:

  • Materiaalkeuze bijvoorbeeld Berken Multiplex, Trespa,  RVS of een combinatie van deze materialen.
  • Stevige hufterproof scharnieren en ladegeleiders.    
  • Gebruikersvriendelijke en NEN gecertificeerde veilige apparaten.
  • Programma van hygiëne.    
  • Voedselveiligheidssysteem HACCP etc.   
Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360