Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Kinderopvang, kinderdagverblijven, gastoudergezinnen

Als er ergens een huishoudelijke of professionele wasmachine dagelijks veel overuren maakt, dan is het wel in de kinder-opvang. De was- en droogautomaten draaien de hele dag om de kwaliteit en hygiëne te blijven garanderen. Handdoeken, slabbetjes, matrasovertrekken, kleding, knuffels.

Hygiëne is zeer belangrijk en vormt de basis om vervelende bacteriën en ziektes te weren.

Om een goed resultaat te bereiken dient u minimaal op 60 graden te wassen. Dit geldt ook voor de slaapzakken, welke na gebruik onmiddellijk gewassen dienen te worden.

Komt u in uw dagelijke werkzaamheden tijd te kort en uw bedrijf maakt gebruik van een huishoudelijke wasmachine, gebruik dan geen lagere temperatuur of een kort programma. De was en hygiëne resultaat zal dan niet conform de landelijk centrum hygiëne en veiligheid eisen voldoen (LCHV). Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden van een professionele was- en droogautomaat, welke ervoor zorgt dat u met de juiste wasprogramma’s dubbele capaciteit kunt verwerken met de juiste programma’s zodat u de kwaliteit kunt blijven garanderen.

Voordelen professionele apparatuur:
  • Korte wastijden (de 60 graden was in 45 minuten i.p.v 2 uur in de huishoudmachine).
  • De droogtijd is gemiddeld 45 minuten.
  • Ruimere capaciteit voor het wassen van bijvoorbeeld slaapzakken, dekbedden en knuffels.
  • Kwetsbare onderdelen, zoals rubber deurmanchet en afvoerpomp, ontbreken.
  • Sneller wassen is besparing op arbeid, u kunt meer tijd aan de kinderen besteden.

Professioneel afwassen
Naast het wassen en drogen heeft u dagelijks ook een flinke afwas. Dit kan prima met een huishoudelijke vrijstaande of inbouw afwasmachine gedaan worden, mits u een compleet 65 graden programma draait, welke gemiddeld bij de huishoudelijke machines twee uur duurt. Gebruik het juiste programma en temperatuur voor een optimale hygiëne.

De huishoudelijke machines hebben het nadeel dat een volledig spoelprogramma circa twee uur duurt. Het kiezen voor het korte programma zorgt er voor dat hij sneller klaar is, maar bij zwaardere vervuiling wordt niet alles goed gereinigd.

De snelle professionele verswater vaatwassers van Miele en SMEG Foodservice zijn zeer geschikt voor de kinderopvang, kleuterscholen en crèches. Deze voldoen aan de hoogste eisen met hun snelle afwas programma’s, lage energieverbruik en optimale hygiënische reinigingsresultaten.

Tegelijkertijd bieden bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional en SMEG Foodser-vice dankzij korte programma’s (tot 3 minuten) een maximale flexibiliteit om ook grote hoeveelheden serviesgoed snel en efficiënt te reinigen. Met een professionele automaat reinigt u snel en hygiënisch en indien gewenst zijn desinfectie-programma’s mogelijk.

Bovendien kunnen de onderbouwapparaten perfect in elk keukenblok worden geïntegreerd.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360