Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Wassen en drogen in sauna, welness en beautysalons

Wij hebben een speciaal wellness wasprogramma ontwikkeld voor uw textiel dat gebruikt wordt bij massages. De vervuilde was, doordrenkt met diverse soorten oliën, wordt weer schoon door gebruik te maken van het juiste wasprogramma in combinatie met de juiste zeep.

Uw badlaken of handdoek voelt weer fris en zacht aan en zal uiteindelijk ook veel langer meegaan.

Badjassen, handdoeken en badlakens zijn producten die u na gebruik van uw bezoeker dagelijks moet wassen en echt schoon moeten zijn. Uw volgende bezoeker wil gebruik maken van een frisse schone badjas, handdoek of badlaken. Het dagelijks terugkerend professioneel wassen in uw sauna, wellness of beautysalon is een aardige kostenpost. Heeft u wel eens berekend wat professioneel wassen en drogen kost? En wat zijn de mogelijkheden om hier dagelijks op te besparen?

Combinatie maken met u keukenafwas en bedrijfskleding?
Naast badjassen en handdoeken wassen, heeft u waarschijnlijk in uw restaurant ook nog te maken met de keukendoeken en bedrijfskleding. Keukendoeken, bedrijfs- en kokskleding moeten op elk moment fris en schoon zijn. Kortom veel was. Elke keuken is voorzien van textiel, zoals handdoeken, schorten, theedoeken en koks kleding, welke sterk vervuild raken, In uw restaurant staat hygiëne en HACCP voorop. Theedoeken verspreiden bacteriën. Als u rauwe vis of vlees heeft aangeraakt, zullen deze bacteriën zich verspreiden op de theedoek. Vervolgens gebruikt u de theedoek om een bord mee af te drogen: de bacteriën verspreiden zich naar het bord.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360