Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Strijken

Doet u er ook alles aan om zo min mogelijk te hoeven strijken? Maar met sommige kledingstukken kunt u er gewoon niet onder uit. Wekelijks de tijd vrijmaken en eraan geloven: ‘de strijk’. Goede hulpmiddelen is het halve werk, Een goede strijkijzer en strijkplank zorgt voor minder zwoegen, en het strijkgoed wordt mooi glad en is sneller klaar. Zo maak je strijken leuker!!

Strijkbout of stoomstrijkijzer voor huishoudelijk gebruik

Afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed hebben wij van alle bekenden huishoudelijke merken strijkijzers op voorraad, Dit varieert van de eenvoudige strijkbout zonder stoom, als de stoomstrijkijzers en de stoomgeneratoren. Daarnaast is er een keuze in divers e strijkplanken van een eenvoudige lichtgewicht tot een breed model met mouwplank, snoergeleider en een extra groot plateau voor de stoomgenerator.

Semi en Professionele strijksystemen

Voor grote hoeveelheden en het intensievere werk heeft Pony tafels ontworpen met een professionele stoomgenerator en zeer geschikt zijn voor het intensieve werk. Deze extra zware tafels zijn robuuster uitgevoerd dan de huishoudelijke tafels en geschikt voor een zwaardere strijksysteem zoals de Baby plus van Pony.

De Pony Genus-S is een professionele strijktafel met afzuiging en afblaas om snel een grotere hoeveelheid was te kunnen verwerken. De professionele strijktafel is met de volgende opties uitgevoerd:
  • Interne stoomgenerator voor het strijksysteem
  • Swingarm voor het strijken van o.a. mouwen verwarmd
  • Verstelbare afzetplaat voor strijkbout, verplaatsbaar naar beide kanten van de tafel zodat links en rechtshandige goed kunnen werken
  • Bovenbalk met verlichting en ophangpunt/begeleiding van de strijkbout

Semi professionele mangels

Witgoedpartner heeft een ruime keuze in huishoudelijke en semi professionele mangels/strijksystemen. Een krachtige mangel met of zonder stoomfunctie. Deze apparaten werken op 230 Volt en zijn zeer geschikt voor particulier gebruik, kleine wasserettes en strijkservices. Maar ook Bed & Breakfast, pensions of kleine hotels, en zelfs scholengemeenschappen en opleidingsinstituten.

Professionele mangels

Voor de echt grotere hoeveelheden en het 24/7 gebruik, kiezen professionals voor een echte professionele mangel. Zo bestaat er de doorvoermangel, waarbij het textiel aan de voorzijde wordt ingevoerd en aan de achterzijde er gestreken uit komt.

De muurmangel is een mangel waarbij het textiel aan de voorzijde wordt ingevoerd en ook aan de voorzijde er weer gestreken uitkomt. Hierdoor kan de mangel tegen een wand of muur geplaatst worden en is het mogelijk om de mangel met 1 persoon te bedienen. De mangels kunnen worden geleverd op gasverwarming, elektrische verwarming of stoomverwarming.

Deze apparaten zijn zeer geschikt voor grote hotels en pensions met een eigen wasserij in huis, wassalons en professionele wasserijen en zorgorganisaties met een eigen huiswasserij. Wellness en sauna’s en zelfs in de jachtbouw.

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360