Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Studentenhuisvesting en studentenkamers

Misschien heeft u daar niet zo snel aan gedacht, maar ook studentenhuizen behoren tot onze doelgroep. Wij streven naar een duurzame bedrijfsvoering.

Naast het leveren van apparatuur, worden ook oude apparaten milieuvriendelijk gerecycled. Wij helpen onze klanten met hun ecologische footprint.

Koop, lease, huur of op basis van gebruik
Op jezelf wonen, studeren, relaxen en gezelligheid. En dat allemaal samengebracht onder één dak. De studentenhuisvesting maakt het op kamers gaan, na de middelbare school, wel heel verleidelijk. Een eigen woonstudio, voorzien van badkamer, keuken en de benodigde apparatuur, of een eigen kamer met een gezamenlijke badkamer en keuken met de apparatuur afgestemd op meerdere gebruikers.

Maar voor u als verhuurder of woningcorporatie spelen er ook andere factoren. Het milieu gaat iedereen aan. Daarom wilt u zoveel mogelijk energie besparen. Bijvoorbeeld door goede isolatie aan te brengen en gecertificeerd hout te gebruiken tijdens nieuwbouw, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast is het zeker interessant om een energiescan te laten uitvoeren op uw verouderde (elektrische) apparaten zoals koelkasten, vriezers en het was/droogbeleid. Hier draagt u bij aan het milieu en in relatie tot onze eerdere ervaringen bij studenthuisvesting organisaties aanzienlijk in de energiekosten. De praktijk wijst uit dat bij vervanging van verouderde koel- en vrieskasten de investering binnen 2 jaar is terugverdiend.

Kiest u voor een centrale professionele wasserij in uw complex of toch huishoudelijke was- en droogautomaten op de afdelingen. Betalen de gebruikers individueel of worden de kosten in de servicekosten opgenomen. Een Nederlandstalige display of op de Internationale afdelingen een Engelstalige display.

Self service was en droog CONCEPT voor uw Studentenhuisvesting

De wasmachine en droger kan geplaatst worden in de Self-Service uitvoering, d.w.z. vrijstaand of netjes in een RVS wand ingebouwd met eenvoudige bediening, duidelijke instructieborden en voorzien van handmatig instelling, via de zelfservice appWash by Miele.

De apparaten kunnen in een centrale ruimte geplaatst worden maar ook eventueel op de afdelingen.

De student kan via een mobiele telefoon app in drie simpele stappen de was en droog-automaat aanzetten en lekker weer aan de studie of chillen. Zodra de machine gereed is, krijgt de student een smsje en kan deze geledigd worden. Heeft de student zichzelf in 3 eenvoudige stappen geregistreerd dan kan zij op afstand zien of er een vrij apparaat beschikbaar is of een machine reserveren op een bepaalde tijd. De student betaalt met iDeal of krijgt maandelijks een verzamelfactuur per automatische incasso.

Mogelijkheden voor exploitatie

Zelf exploiteren
U investeert zelf in de benodigde apparatuur en kiest ervoor maandelijks de gespecificeerde automatische incasso’s, welke door een derde partij geïncasseerd worden, op uw rekening te laten bijschrijven als inkomsten.

Niet investeren en de volledige exploitatie uitbesteden?
U kiest ervoor niet te investeren in de apparatuur en de was en droogdiensten volledig uit te besteden. Wij stellen de was- en droogapparatuur inclusief het betaalsysteem aan uw organisatie ter beschikking. De apparatuur wordt volledig geïnstalleerd en gebruikersklaar opgeleverd. De maandelijks opbrengsten worden dan op onze rekening geïncasseerd en bijgeschreven. Eventuele storingen of defecten lossen wij snel met onze technische dienst op, aangezien het ons belang is dat de apparaten 24/7 blijven draaien.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360