Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Disclaimer

De Witgoedpartner werkt nauw samen met erkende fabrikanten, leveranciers en importeurs om alle foto's, filmpjes, productinformatie en pdf bestanden zo nauwkeurig en volledig mogelijk op de website te kunnen plaatsen. Het kan echter voorkomen dat de informatie door een menselijke fout niet helemaal juist op de website is geplaatst. Wanneer u twijfelt en overtuigd wilt zijn van de juiste foto en productinformatie is het verstandig om nog even de website van de fabrikant en of de importeur te raadplegen, ook kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice, telefoonnummer (026) 8200266.

Verkeerd vermelde prijs

Het is niet mogelijk om aanspraak te maken op een "zeer lage" prijs bij een product wanneer u naar termen van redelijkheid en billijkheid en in het maatschappelijke verkeer gangbare opvattingen, had behoren te begrijpen dat de aanbieding of automatische gegenereerde offerte / e-mail dan wel een onderdeel daarvan een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Wij doen ons uiterste best de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.