Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Zorgorganisaties

De steeds sneller veranderende zorgmarkt vraagt om maatwerk en flexibiliteit met een betrouwbare snelle service.

Als partner in de zorg geloven wij in de kracht van samenwerking, en denken mee met gebruikers en het facilitaire management.

Bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen, begeleid wonen, gehandicaptenzorg, thuiszorg.

Door de juiste vragen te stellen over de wensen en eisen van de gebruiker, in combinatie met onze expertise en kennis op ons vakgebied, leveren wij het juiste apparaat voor jaren optimaal gebruikers en woonplezier.

Eigen Technische Dienst
Met onze eigen technische dienst kunnen wij, bij storingen en veiligheidskeuringen, kwaliteit en snelheid blijven garanderen. Onze eigen storingsdienst, met gecertificeerde technici (storing, aansluit en installatie monteurs) garandeert continuïteit en gebruikersplezier.

Huishoudelijke apparaten
Klein huishoudelijke artikelen, wassen, drogen, afwassen, koelen, vriezen en keuken inbouwapparaten zijn dagelijks gebruikte attributen. Hulpmiddelen voor u en de bewoners om de dagelijkse huishoudelijke taken te ondersteunen en het genot van wonen te versterken. Een apparaat die betrouwbaar en veiligheid is, is wel het minste wat u kunt verwachten.In de praktijk voldoet een huishoudelijk apparaat in de zorg prima. Afhankelijk van de gebruikers hoeveelheid en verwachtingen adviseren wij u graag om tot de juiste keuze te komen.

Professionele apparaten
Wassen, drogen en afwassen: stapelt de was en afwas op? Komt u aan het eind van de dag tijd te kort dan is een semi-, professionele of industriële wasmachine, droger of vaatwasser misschien een oplossing. Deze apparaten reinigen aanzienlijk sneller, zodat u meer tijd over heeft voor bijvoorbeeld de bewoners. Wist u dat een professionele vaatwasser binnen drie minuten een volledig programma heeft gedraaid? En dat een professionele wasmachine drie keer sneller is dan een huishoudelijke wasautomaat of droogmachine?

Professionele koel en diepvrieskasten
Krijgt u dagelijks of wekelijks koelvers diepvriesmaaltijden aangeleverd? Dan voldoet een huishoudelijke koel- of vrieskast vaak niet aan de capaciteit, indeling en grootte. Tevens dient u dan in veel gevallen ook aan de voedselveiligheid te denken, Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Veelal zijn deze kasten uitgevoerd met een vooraf ingebouwd deurslot. Bij meerdere kasten bestaat de mogelijkheid deze gelijksluitend te maken.

Projecten, verbouw en nieuwbouw
Complete pantry’s, maatwerk keukens, leerling kookunits. In volledig RVS materiaal kleine en grote huishoudelijke keuken inbouwapparaten. Professionele was-, droog en afwasapparatuur. Wij komen graag – tijdig – met u en/of de architect in gesprek, zodat de juiste aansluitpunten en infrastructuur voor de apparaten in de uitvoering of bestek tekeningen meegenomen kunnen worden. Zo wordt er efficiënt gewerkt, heeft u een sluitende begroting en geen meerwerk kosten in het project.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360