Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Scheepvaart en jachtbouw

Elk schip, boorplatform of offshore situatie is zelfvoorzienend. Even aan land een boodschap doen of een was draaien is er niet bij.

De voorzieningen in keuken of badkamer moeten in perfecte staat zijn om ergernissen en irritatie bij personeel en bemanning te voorkomen.

Luxe jachtbouw, River Cruises, offshore/booreilanden. Het waterleven, even geen fileleed en parkeerstress,. Wat is de wereld mooi vanaf het water.

Een schip is veelal maatwerk en er komt iets meer bij kijken als een wasmachine wordt geleverd (en in bedrijf gesteld) dan op het vaste land. Wij denken graag met u mee over de details van een passende en degelijke oplossing.

Offshore/booreilanden
Het wassen van werkkleding en persoonsgebonden kleding van de medewerkers, welke vaak langere tijd aan boord verblijven.

River cruise en hotel passagiersschepen
Een in-huiswasserij, welke wordt gebruikt voor het wassen van beddengoed, handdoeken, was uit de horeca, schoonmaakartikelen en personeelskleding. De wasserij wordt vaak aangevuld met apparatuur waar de gasten ook hun was kunnen doen. De professionele wasmachine en droger wordt geplaatst in de Self-Service uitvoering, d.w.z. vrijstaand of netjes in een RVS wand ingebouwd met eenvoudige bediening, duidelijke instructieborden en voorzien van handmatig instelling. Muntkast of te bedienen via de zelfservice appWash by Miele app.

Via een mobiele telefoon-app kan de klant in drie simpele stappen de was en droogautomaat aanzetten. Zodra de machine gereed is krijgt zij een smsje en kan deze geledigd worden. Heeft ie zich geregistreerd in 3 eenvoudige stappen, dan kan hij of zij op afstand zien of een apparaat beschikbaar is. Een machine reserveren op een bepaalde tijd is ook mogelijk. De klant betaalt per wasbeurt met iDeal en het bedrag wordt van haar rekening afgeschreven.

Scheepvaart
Gaat het om een kleine set professionele was- en droogapparatuur, welke toegepast wordt op een binnenvaartschip of een internationale olietanker. Afhankelijk van capaciteit adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Luxe jachtbouw
Nederland is een Yachting en Jachtbouw land! Veel prachtige jachten worden in Neder-land gebouwd. Wij staan internationaal bekend om liefde voor het vak, oog voor detail en kwaliteit. Eerlijk en transparant zaken doen. Hier kunnen we trots op zijn.

Roestvrijstalen semi- of professionele wasautomaten en drogers leveren de prestaties welke bij de kwaliteit en oog voor detail passen. 6,5 of 10 kilo wasgoed wordt in minder dan een uur gewassen. De aansluitende droging is binnen drie kwartier helemaal klaar. Kortom voldoende capaciteit om ook beddengoed en de overige was in een korte tijd weer fris in de kast te hebben liggen. Een passende mangel of strijkmachine maken het geheel compleet.

Wat is voor u de juiste machine?

Graag maken wij met u een afspraak in onze showroom, of desgewenst bij u op locatie. Tijdens deze afspraak zullen wij samen met u een inventarisatie maken van de hoeveelheid en soort was en de gewenste resultaten. Ook kijken we naar de bestaande mogelijkheden in stroom, afvoer en opstelling om de was- en droogmachines uiteindelijk te kunnen plaatsen. Het realiseren van afvoeren, verleggen van stroom en het aanleggen van warmwater kan onze technische dienst voor u verzorgen.

Eigen professionele industriële wasserij
Wij hebben in Heteren bij onze showroom ook een professionele wasserij van 600m2, waar de apparaten van 6.5 kilo tot 30 kilo capaciteit dagelijks in gebruik zijn. U kunt de apparaten zien draaien en wij kunnen u de opstelling in de praktijk met de daarbij behorende aansluitingen en technische zaken demonstreren. Inclusief de Diversey Clax Revoflow doseersystemen.

De WitgoedPartner

De WitgoedPartner realiseert de beste oplossing voor uw organisatie. Van een doordacht maatwerk projectplan en het aanpassen van aansluitingen tot leenapparaten en snelle service en aftersales: wij nemen alle zorg uit handen. Onze oplossingen variëren van één enkel huishoudelijk apparaat of één maatwerk hufterproof keuken tot grootschalige projecten met tientallen tot honderden huishoudelijke en professionele apparaten.

Informatie
Voor informatie, toelichting of een offerte, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om onze extra toegevoegde waarde persoonlijk te bespreken. Bas is uw contactpersoon en kunt u bereiken op (026) 82 00 266 of per email op brijcken@dewitgoedpartner.nl

'Wij gaan voor de oplossing en het ultieme gebruikersgemak'

Bezoekadres Showroom en Kantoor
De WitgoedPartner (Witgoedpartner BV)
Muskushouwsestraat 42 
6666 MC Heteren
Tel. (026) 82 00 266
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 09.00 tot 17.00 uur

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360