Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

De WitgoedPartner

‘Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk. Door de enorme ervaring en goede service hebben we al jaren een zeer tevreden samenwerking’

Bas Rijcken, mede-eigenaar

 

Zorgeloos wassen, drogen, koken, koelen en afwassen. De Witgoedpartner heeft een breed assortiment A-merken huishoudelijke en professionele apparatuur. Al jaren leveren wij o.a. aan bedrijven, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, scholengemeenschappen, interieurarchitecten en kinderdagverblijven. Professionele en huishoudelijke apparatuur voor wassen, drogen, afwassen,
koelen en vriezen. Zelfs complete maatwerk opleidings- en instellingskeuken voor scholen. Keukens uitgevoerd in RVS, multiplex of spaanplaat.


Eigen bezorgservice én technische dienst
De Witgoedpartner heeft een eigen bezorgservice én technische dienst met gecertificeerde monteurs voor service, installatie en onderhoud. Service staat voorop en die gaat verder dan de garantietermijn. U heeft een vast contactpersoon die altijd bereikbaar is voor vragen en advies. We hebben een showroom aan de Muskeshouwsestraat. Hier kunt u in alle rust het assortiment bekijken en krijgt u een uitgebreid advies wat voor u de perfecte oplossing is. Het advies gaat vaak verder dan het maken van een keuze voor bijvoorbeeld inbouwapparatuur.

Verregaande concepten en initiatieven
Wij leveren en installeren professionele was-, droog- en afwasapparaten van alle bekende A-merken. In een oriëntatiegesprek met de klant vragen wij echter door over de organisatie en wat de doelstellingen zijn van het initiatief. Door goed naar de klant te luisteren en te verdiepen in hun organisatie, en dat te koppelen aan onze kennis over wassen en afwassen, ontstaan er unieke ideeën. Hierdoor completeren we een project of wordt exploitatie extra interessant. Vrijblijvend werken wij een conceptplan uit dat toegevoegde waarde levert voor het bedrijf of instelling. Ons doel is om tot een optimaal business model te komen. Ook huur of leasing van de apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van wat De WitgoedPartner kan leveren naast de ‘standaard’ was-, droog- en afwasapparatuur:

  • Inrichten van grootschalige gebouwen met alle bedenkbare kleine en grote huishoudelijke apparatuur en accessoires.
  • Keuken en pantry projecten inclusief de daarbij behorende apparatuur.
  • Professionele wasserijen.
  • Professionele was, droog, afwas, koel en vriesapparatuur.
  • Bestek, servies, pannensets, en Curver en Brabantia-artikelen.
  • Huishoudelijke verlichting van Steinhauer, Massive tot Philips producten.
  • Diverse kleine stekkerklare Horeca en semi-professionele apparaten en accessoires.

Gedurende het gehele proces bewaken wij de planning, kosten, kwaliteit, informatie en organisatie van het project. Onderlinge communicatie en een complete informatieverstrekking zijn van cruciaal belang in een projectorganisatie. Ook het aansturen van onderaannemers.

Is er haast geboden? De opdrachtgever is dan gebaat bij flexibiliteit, zorgvuldige projectbegeleiding, professionele ondersteuning en kwalitatieve controle tijdens de uitvoering. Wij verzorgen dit tot in de puntjes met een vast aanspreekpunt.Naast het leveren, uitpakken en installeren van huishoudelijke en professionele apparatuur, neemt onze eigen technische dienst de service en garantie over van de fabrikanten. In een oriëntatiegesprek vragen wij over de organisatie en de doelstellingen van het project. Door een degelijke inventarisatie te koppelen aan onze kennis, ideeën en concepten ontstaan er oplossingen die zo’n project completeren of wordt exploitatie extra interessant. We werken vrijblijvend een conceptplan uit, waarin wij de verwachtingen van de klant overtreffen. Uitgangspunt is een objectieve vergelijking van merken, kwaliteit, budget en prijs met als doel maximaal gebruikersgemak in een optimaal werkbare situatie. Door het brede assortiment is er voor ieder budget een passend apparaat of totaaloplossing.

De Waspartner

We hebben naast onze showroom met professionele apparatuur een moderne wassalon gecreëerd. Wellicht heeft u een bepaald
beeld hebt van een wasserette: bedompt, donker en vochtig. Dat is dit zeker niet. De wasserij is ruim opgezet op twee etages met aparte ultra lichte ruimtes voor inname, sorteren, wassen/drogen, strijken en een kantine. Er is bovendien een sfeervolle wachtruimte voor particulieren die zelf de was willen komen
doen. Samen met Rob en Heidi hebben we een ingenieus systeem bedacht en gevisualiseerd, zodat elke medewerker eenvoudig de Miele machines kan bedienen.

“Miele staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Miele is overigens enthousiast over dit initiatief. Ook hun relaties kunnen hier een kijkje komen nemen om te zien hoe je een in-huiswasserij opzet.”

Voor al het wasgoed

We bieden medewerkers een werkplek waar zo normaal mogelijk gewerkt wordt. Dus gewoon werken in een normale werkomgeving waarbij we rekening houden met het tempo en de mogelijkheden van de werknemer. Medewerkers kunnen zich in de wasserij ontwikkelen met als mogelijk doel uitstroom naar regulier werk. Dat kan in een andere wasserij zijn, maar dat hoeft niet. Onze medewerkers kunnen ook uitstromen naar een baan in een andere branche. De Waspartner is een partner op het gebied van wassen. Daar hoort ook stoomwerk bij. Dit besteden we uit aan stomerij Zeyrek. De Waspartner heeft een depot voor stoomwerk. Deze service biedt extra werkgelegenheid voor de Waspartner hetgeen een extra werkplek voor een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt betekent. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met Semra Kulaksiz van Kledingreparatie Volmaakt. Semra krijgt ondersteuning vanuit de gemeente Renkum en van een jobcoach met als doel, haar eigen bedrijf rendabel te krijgen. De Waspartner biedt haar opdrachten voor kledingherstel zodat zij straks een eigen inkomen heeft.

Lees meer over De Waspartner.

Showroom tour Witgoedpartner
Bekijk right
360
Showroom tour Waspartner
Bekijk right
360