Bel mij
Showroom tour Witgoedpartner
Showroom tour Waspartner

Miele profi@work professionele was en droogautomaat met wel een hele speciale actie!

Met de nieuwe Semi professionele machines uit de Profi@Work lijn heeft DeWitgoedpartner voor de professionals in de vakgebieden kapsalons, slagers, bakkerijen, slagerijen, fitnessstudio's, therapeuten en masseurs, sportverenigingen, restaurants B&B en voor de grotere woongroepen van de zorgorganisaties een wasmachine en condensdroger welke sneller en robuuster zijn en gemaakt zijn voor 15.000 wasbeurten. Dit is ter vergelijk met een huishoudelijke Miele was en droogautomaat een levensduur welke tot 3x langer is.

Waar er meerdere keren per dag intensief wordt gewassen, zijn de eisen aan robuustheid, snelheid en hygiëne bijzonder hoog. Met deze instapmodellen van de Profi@work lijn wordt intensief wassen en drogen nu wel heel gemakkelijk.

Actie nu met gratis sokkel/verhoging
Deze sokkel / verhoging is gemaakt voor Miele professionele was en droogautomaten zodat u een prettige werkhoogte ervaart en de rug minder belast. De apparaten worden hierdoor Arbo technische verantwoord en op de juiste werkhoogte geplaatst.

De RVS beplating werkt de sokkel keurig af en voorkomt vuil onder u apparaten. De sokkel is geschikt voor de Profi@work modellen PW 5062 PW5065 PW5065 PW6065 PT5135C PT5136 PT5137WP PT7135C PT7136 PT7137WP en alle voorgaande modellen van de kleine geweldenaar lijn van Miele.

 

De professionele wasmachine PW200 LP LW bieden wij nu aan voor € 1699 excl. BTW inclusief een gratis sokkel t.w.v. € 375.00 excl. btw
Meer weten? Ga naar onze webshop.

De professionele condensdroger PT200 C bieden wij nu aan voor € 1699 excl. BTW. inclusief een gratis sokkel t.w.v. € 375.00 excl. btw
Meer weten? Ga naar onze webshop.

U bent van harte welkom in onze showroom en wasserij om de apparaten te bekijken. Of neem telefonische contact op tijdens kantooruren met onze verkoop binnendienst om meer over professioneel wassen en drogen te weten te komen.
<< Terug naar overzicht